Bua Dekor
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Interiør til hus og hytte

RABARBRASUPPE

 

SOMMERMAT

Enkel og god rabarbrasuppe er godt i sommervarmen! Server de i akrylglass og ta med ut til dine gjester.

Glass og mugge finner du hos oss HER. Supre glass som tåler en støyt er greit når du skal spise utendørs.



  1. OPPSKRIFT til 6 porsjoner:
  2. 250 g rabarbra
  3. 1 liter vann
  4. 200 gram sukker
  5. 1/2 teskje kanel
  6. ca. 1 1/2 ss potetmel og 1 dl kaldt vann til jevning

  7. Slik gjør du
  8. Vask og skrell rabarbra, kutt i biter. Kok rabarbrabitene i en kjele sammen med vann og sukker til de begynner å gå i stykker, 5-10 minutter. Rør potetmel ut i kaldt vann til en jevn blanding og hell det i kjelen i en tynn stråle, mens du rører godt. Smak til med kanel. Kok opp og suppen er klar til servering.
  1. Ønsker du kald suppe - sett den i kjøleskapet frem til servering.
  2. Server gjerne suppen med vaniljeis, fløte eller pisket  krem.
  3. Bruker du litt mer potetmel blir det rabarbragrøt ;-)

Tilbake

Trykk ENTER for å søke