Bua Dekor
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Interiør til hus og hytte

OM OSS

Hei og velkommen til buadekor.no!

 

 

Du har nå kommet til Bua Dekor, en nettbutikk med interiørprodukter fra ulike leverandører (bl.a. Nicolas Vahé, Meraki, Magnor  Glassverk, IB Laursen, Børscompagniet, Festival, Mr. Plant, Trend Design, Black Design, Sebra, Store Factory, Dritforbanna, Hadeland Glassverk, Linda Skaret, Light & Living, Durance og Amundsen Spesial).

Vi har også en liten butikk på Ytterøy. 

Ytterøy er ei lita øy i Trondheimsfjorden og blir ofte kalt for "Trondheimsfjordens perle". Øya har ca 550 innbyggere - altså ikke så stor, da var det et perfekt sted for å starte nettbutikk! Ytterøy har fantastisk natur som gir oss mye inspirasjon og energi!

 

2021.jpeg

 

Bua Dekor DA ble etablert av Ida, Wenche og Monica i 2009, og i 2010 startet vi nettbutikken. Vi har sakte men sikkert klatret opp og har nå mye erfaring som du vil nyte godt av som kunde hos oss. Hos oss får du god og personlig service, om du har spørsmål, så ta kontakt på mail eller telefon!

Vi praktiserer gjenbruk der det er mulig, og du kan derfor oppleve at pappemballasjen som varene sendes i er brukt før.

Vi tar imot bestillinger på blomsterdekorasjoner til bryllup, konfirmasjon og begravelser og leverer på Ytterøy. Hvis du har noen du vil gi en oppmerksomhet til ordner vi blomster, interiørgaver eller gavekort. Ta kontakt på tlf. 41260535.
I tillegg yter vi tjenester som borddekorering, pynting i festsal/kirke m.m.

 

28054224_10156113714232152_438938968_n.jpg

Følg oss på facebook, Instagram og snap for masse inspirasjon til hus og hytte.

Vi har ofte konkurranser gående på facebook og Instagram, her kan du enkelt delta om du kommenterer innlegg. Er du heldig og vinne må du sende oss ei melding senest en måned etter du har fått beskjed om at du har vunnet fra oss. 

 

Butikken på Ytterøy er åpen hver lørdag fra kl. 12-14. Ønsker du å besøke oss en annen dag ta kontakt på telefon 91712539/41260535 så åpner vi butikken.

Du kan også benytte nettbutikken og kryss av for hent i butikk.

Så avtaler vi henting.


Adresse: Midtbygda 87, 7629 Ytterøy. 

Blir butikken på Ytterøy for langt unna deg, så håper vi du vil kose deg i nettbutikken vår og vi sender din bestilling med posten innen 1-2 døgn. Se her: www.buadekor.no! :-)

Velkommen til oss!

Hilsen Ida, Wenche og Monica

 

hhhhh.PNG

     

   
Trykk ENTER for å søke