Bua Dekor
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Interiør til hus og hytte

BUA DEKORS OPPSKRIFT PÅ JULEKONFEKT! NAM!

Liker du sjokolade, mint, fiken, dadler og peanøtter, da har vi funnet oppskriften! Alle 3 sortene ble kjempegode og skal lages igjen neste år! :-) 

Vi har akkurat nå mange konfektfat fra Riviera Maison, flotte på bordet med både lys, kaker og konfekt!

Et lite konfektfat med en høyde på 12 cm.

Flott med mange fat sammen i forskjellige høyder.

KJØP HER

 

Konfektfat høyde 16 cm KJØP HER

Konfektfat 13 cm høy. KJØP HER

 

Stjerne konfekt/kakefat 9 cm høyde KJØP HER

 

 

 

OPPSKRIFT KONFEKT

 

HVITE TOPPER

150 gr hvit sjokolade

100 gr mandler

50 gr cashewnøtter m/salt

5-6 dråper anisolje 

Grovhakk mandlene og rist dem i ovnen i 5 miniutter på 150 grader. Smelt sjokoladen i vannbad og bland inn mandler og grovhakka nøtter. Sett sjokoladen i topper på bakepapir og sett dem kaldt i 1 time før de haes på boks. Oppbevares kaldt.

 

MINTSJOKOLADE

600 gr melis

2 eggehviter

30 dråper peppermynteolje

 

100 gr mørk kokesjokolade

100 gr lys kokesjokolade

20 gr hvit sjokolade

Alt blandes sammen til en deig og kjevles ut på bakepapir. Legg bakepapir over og under deigen når du kjevler. Kjevle tynt til ca 3 mm. Smelt 1 plate mørk kokesjokolade, smør på halve leiven og brett den delen som ikke har sjokolade over. Smelt så 1 plate lys kokesjokolade og smør det på toppen. Til pynt har jeg brukt ca 20 gram hvit sjokolade som jeg sprøtet over. Sett mintsjokoladen kaldt og etter 30 minutter, skjær opp konfekten i biter. Oppbevares kaldt.

 

FIKEN/DADDEL-KONFEKT

100 gr cashewnøtter

150 gr dadler

100 gr fiken

Kjør alt sammen i en blender, det blir veldig seigt, så kjør blenderen av og på noen ganger til alt har blandet seg. Når du har en deig, kjevle så ut. Bruk bakepapir over og under deigen. Kjevle til deigen er ca 2 cm og skjær opp passe biter. Sette kaldt og haes på boks.

 

NAM! NAM! Håper det smaker!

Tilbake

Kommentarer

Trykk ENTER for å søke